Over ons

Het Team van BAYUXX heeft een speciale band met Indonesië 

Mariët heeft jarenlang in Indonesië gewoond en gewerkt. Door het leren spreken van de taal heeft ze veel liefde gekregen voor de cultuur. Ze heeft daardoor ook een goed contact met de vrouwen die onze BAYUXX tassen haken.

Machtelt is onze fashion inspirator. Ze heeft een grote liefde voor mooi gemaakte kleding en accessoires. Ze heeft een scherp oog voor detail en kan lyrisch worden van een goed gemaakt authentiek stuk. De liefde en aandacht waarmee onze haaksters werken, hebben haar hart gestolen.

Onze tassen worden gehaakt aan de andere kant van de wereld, ongeveer 12.000 km hiervandaan op Bali. De vrouwen die het haakwerk doen zijn trots op hun handwerk. Het verschaft hen extra inkomen en onafhankelijkheid. Ze werken gezamenlijk in hun eigen community en geven de kunst van het haken aan elkaar door. 

Een handgehaakte tas geeft betekenis aan het leven van de haakster en ook aan de ontvangster die daarmee een vrouw aan de andere kant van de wereld ondersteunt. Ook wordt er voor elke verkochte Bayuxx tas een donatie gedaan aan de Stichting Child Support Indonesia voor onderwijs. Want goed onderwijs is tenslotte de basis van een goed leven, nietwaar?

 

© 2018 - 2024 Bayuxx | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel