Over BAYUXX

Iedereen in het team van BAYUXX heeft een speciale band met Indonesië


 Marjanne heeft Indonesisch bloed door haar aderen stromen en voelt zich sterk verbonden met haar roots. Ze is kunstenares en naast olieverfschilderijen maakt ze ook prachtige inkttekeningen. Met een paar rake lijnen zet ze de intrigerende vrouwenfiguren  die onze BAYUXX tassen dragen op het doek. Haar ‘Slow Art’ past fantastisch bij de ‘Slow Fashion’ van BAYUXX. Beiden prachtig handwerk met liefde en aandacht.


 Mariët heeft jarenlang in Indonesië gewoond en gewerkt. Door het leren spreken van de taal heeft ze veel liefde gekregen voor de cultuur. Ze heeft daardoor ook een goed contact met de vrouwen die onze BAYUXX tassen haken.


  Machtelt is onze fashion inspirator. Ze heeft een grote liefde voor mooi gemaakte kleding en accessoires. Ze heeft een scherp oog voor detail en kan lyrisch worden van een goed gemaakt authentiek stuk. De liefde en aandacht waarmee onze haaksters werken, hebben haar hart gestolen.


Alle drie zijn we zeer begaan met de kinderen en het goede werk van Child Support Indonesia. Onze (en dus jullie) ondersteuning is zeer welkom en draagt bij aan het onderwijs ter plekke. En onderwijs is toch de basis van alles, nietwaar?


Elke keer als we op bezoek zijn in Bali worden we erg vrolijk van de lol die onze haaksters hebben. Ze wonen in dezelfde kampong bij elkaar en zitten vaak samen tijdens het haken. Er wordt een hoop gelachen. Tijdens het kletsen haken ze in een razend tempo verder. 


Met BAYUXX willen we deze positieve energie van Oost naar West laten stromen. De liefdevolle energie die de haaksters in Bali in de tassen stoppen willen we overbrengen naar de energieke Nederlandse vrouwen die ermee op pad gaan. 


 

 

© 2018 - 2022 Bayuxx | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel